Groencentrum Lammert van Nijhuis v.o.f.

Oude Telgterweg 257

3853 PG Ermelo

Telefoon (0341) 56 04 14

 

info@groencentrum.net

 

 

 

Kwekerij en tuincentrum regio Ermelo

 

 kwekerij


De kwekerij en tuincentrum gevestigd in Ermelo is “het groene hart” van ons bedrijf. Hier worden talloze vaste planten en coniferen gekweekt die, behalve binnen het eigen bedrijf, ook hun weg vinden naar vele collega-hoveniers en -tuincentra. De kwekerij is daarom dan ook een begrip in Ermelo en omstreken. We kweken zowel in de koude grond als in kassen. In totaal hebben we ca. 3 hectare kweekgrond ter beschikking. Gemiddeld staan er zo’n 1700 plantensoorten.

De kwekerij is natuurlijk een arbeidsintensief onderdeel van ons bedrijf, maar dat hebben we er graag voor over om u het beste van het beste aan te kunnen bieden. Kwaliteit staat immers voorop!

 

 

 

kwekerij 2

 

 

 

In ons groencentrum vindt u natuurlijk veel produkten van eigen kweek. Mocht u niet direct vinden wat u zoekt, vraag ons er dan naar! We kunnen direct voor u kijken op de kwekerij.

 

Voor een actueel overzicht van voorraden, of voor vragen over specifieke planten die u nodig heeft kunt u het beste even contact opnemen. Als u dat per E-mail doet krijgt u binnen 24 uur antwoord.